Cartierul GĂVANA – ROLAST

Latest Articles

august 30, 2020

Gavana

Un oraș într-un oraș, cartierul Găvana și zona de nord a Piteștiului înseamnă pentru administrația publică locală o provocare continuă! Un ansamblu de blocuri și construcții rezidențiale, această parte a Piteștiului se află într-o permanentă expansiune.

Atât de deschiși au fost oamenii cu care am vorbit ieri, atât de cumpătați și plini de bune intenții, încât nevoile domniilor lor nu au cum să nu devină obligația morală (dincolo de cea administrativă) a unui primar care își propune să le fie partener!

Amenajarea unor spații verzi noi și a unor foișoare, reamenajarea unor locuri de joacă, lucrări de infrastructură punctuale (alei, scări, trotuare), suplimentarea dispozitivelor pentru gunoi, situația locurilor de parcare, ordinea în construcții, sporirea eforturilor operatorilor de salubritate sunt câteva dintre aspectele pe care oamenii mi le-au enumerat la capitolul nevoilor care pot fi soluționate rapid.

Dincolo de acestea, viziunea mea asupra zonei Rolast – Gavana – Nord înseamnă dezvoltare majoră, înseamnă proiecte mari de infrastructură pentru străzi și utilități, soluții integrate pentru decongestionarea traficului și rezolvarea locurilor de parcare, zone de agrement și parcuri, transport public modern și extins, piste pentru bicicliști și finanțarea de proiecte pentru asociațiile de proprietari. Gavana și zona de nord vor beneficia de serviciile publice și investițiile care să se ridice la înălțimea contribuției piteștenilor care locuiesc aici!

Nevoile dumneavoastră sunt ghidul meu de primar!