Centrul și parcările mari ale Piteștiului

Latest Articles

august 23, 2020

Construim un proiect pe fiecare dintre nevoile dumneavoastră!

Mi-am petrecut aceste două zile de weekend non stop printre piteșteni, alegând să vorbim cu sute de oameni în inima orașului. Centrul urban, Calea Bucuresti, Piața Ceair, cartierul Eremia Grigorescu, parcul Lunca Argeșului, strada Trivale. Puncte importante pe un traseu pe care trebuie să îl transformăm într-o zonă zero de confort urban pentru locuitori, de oportunități pentru piteșteni și vizitatori.

Am vorbit cu sinceritate, oamenilor care ne-au primit cu interes și cu inima deschisă. Ne-au spus, cei mai mulți dintre ei, că suntem cei pe care îi susțin pentru proiectul Pitești și am recepționat mesajul lor de încredere cu emoție și responsabilitate.

Sunt ferm în ceea ce spun.

Am răspuns deschis întrebărilor celor nehotărâți sau supărați pe administrație și am notat, ca în toate întâlnirile noastre cu piteștenii, problemele sesizate de aceștia. Cele mai multe dintre ele vizează aspectul orașului și obiectivelor urbane (curățenie, anvelopare), calitatea serviciilor și rețelor de utilități publice, necesitatea pistelor pentru bicicliști, a locurilor de joacă și centrelor de divertisment. Devin aceste discuții temă pentru mine și garantez că proiectele pentru Pitești vor încopora fiecare dintre aceste nevoi și așteptări.

Sunt un om de cuvânt și voi fi un primar de cuvânt! Nevoile dumneavoastră sunt ghidul meu de primar!