Festival cu zeci de artiști

Stiri

septembrie 19, 2020

Vom contribui la dezvoltarea turismului în Pitești prin intermediul unui festival de amploare națională, care are menirea de a anima și de a promova comunitatea!

Conform studiului în baza căruia am realizat proiectul, un festival de asemenea amploare ar însemna un grad de ocupare de 100% a spațiilor de cazare din Pitești, la care se adaugă toate structurile HoReCa din localitățile învecinate, plus servicii de cazare în regim privat, cheltuieli de masă, transport, servicii conexe. Veniturile estimate presupun un plus de 500.000 de euro pentru economia orașului nostru în numai două zile

🎷🎸Evenimentul va presupune 12 ore de concerte/zi, desfășurate pe mai multe scene amplasate în puncte cheie, cu accent pe zona Lunca Argeșului și va aduce în oraș zeci de artiști români și străini care să ofere un spectacol memorabil.

Pentru participanți, vor fi organizate zeci de micro evenimente și happening-uri, diferite activități non-muzicale, sportive sau dedicate familiei, Virtual Reality Games, zone de tip Food Truck și multe altele.

Vom organiza, relaționat cu festivalul, patru campanii publice: #VisitPitești #BacDe10 #DonezăSânge și #Voluntariat.

 

Proiectele mele pentru Pitești

OM de cuvânt, PRIMAR de cuvânt!