Împreună suntem mai puternici!

Latest Articles

august 21, 2020

Mulțumesc tuturor și vă vreau, cu tot sufletul, alături de FC Argeș, așa cum am simțit că au fost în această seară și fostele glorii alb-violete – Adrian Mutu, Jean Vlădoiu și Nicolae Dică!

Am reușit împreună să intrăm în cea mai importantă arenă a fotbalului românesc, o arenă în care suntem conștienți că ne așteaptă meciuri grele și provocări mult mai mari. Cunoaștem diferențele între ligile în care am evoluat până acum și Liga I, știm nevoile echipei în materie de jucători și finanțe. Vom face transferurile așteptate și – atât cât depinde omenește de mine – vom aduce alături de FC Argeș – sponsori puternici, serioși și deschiși să investească în traseul nostru către obiectivul stabilit.

Le mulțumesc jucătorilor

Le mulțumesc pentru sufletul pe care îl pun în slujba echipei și le transmit că în această seară s-a pierdut doar o bătălie grea, nu războiul! Mi s-a rupt sufletul ascultând anumite intervenții TV, dure și nedrepte și le promit echipei și suporterilor noștri că cei care ne înfierează acum îsi vor înghiți vorbele mai repede decât se așteaptă!

FC Argeș înseamnă, în primul rând, Nicolae Dobrin și tot ce a reprezentat el pentru această țară, iar eu voi face orice să duc acest vis mai departe! Vor veni în următoarele zile vești bune și așteptate, dovadă a bunei mele credințe și a pasiunii pentru spiritul alb-violet! Nu există limită de timp în care să opresc eforturile dedicate echipei noastre! Voi milita zilnic pentru acest mit, înainte și după 27 septembrie! Si mulți mi se vor alătura

FC Argeș înseamnă, în primul rând, Nicolae Dobrin și tot ce a reprezentat el pentru această țară, iar eu voi face orice să duc acest vis mai departe! Vor veni în următoarele zile vești bune și așteptate, dovadă a bunei mele credințe și a pasiunii pentru spiritul alb-violet! Nu există limită de timp în care să opresc eforturile dedicate echipei noastre! Voi milita zilnic pentru acest mit, înainte și după 27 septembrie! Si mulți mi se vor alătura!